prepar3D v4 sound the ATC

ulisses
Posts: 4
Joined: Fri Jun 22, 2018 8:56 pm

prepar3D v4 sound the ATC

Postby ulisses » Fri Dec 28, 2018 2:11 pm

The ATC sound in prepar3D v4 is not working, I've uninstalled the simulator, reinstalled and the sound does not work. What should I do???

Tks,
Ulisses

User avatar
BLB
Posts: 94
Joined: Wed Sep 26, 2018 11:40 am
Location: Chatillon 92
Contact:

Re: prepar3D v4 sound the ATC

Postby BLB » Fri Dec 28, 2018 4:32 pm

Test it with "Q" key , maybe soubd is off
Core I7 3770, GTX 970 : http://fran-avia-virt.clicforum.fr

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: prepar3D v4 sound the ATC

Postby Poppet » Sat Dec 29, 2018 12:24 am

Hello Ulisses

What version of Prepar3D v4 do you have Installed ?

Have a look at the topic below, maybe this will help

Let us know how you get on

https://www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?t=130324


Return to “Software Development Kit (SDK) Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests