Page 1 of 1

Set Scenario Variable Action - not working

Posted: Sat Mar 31, 2018 8:00 am
by kesmarkip
Hi,

I'm trying to change a Scenario Variable with the "Set Scenario Variable Action" but the original value is not changing at all.

What I was trying:

- Set scenario variable action - using variable as a source
- Set scenario variable action - using function as a source
- Script action like: 1000 (>S:myvar, long)

in all cases the destination variable remains unchanged.
Anybody have succeded to use the scenario variables dynamicaly?

thanks
Peter

Re: Set Scenario Variable Action - not working

Posted: Mon Apr 02, 2018 2:50 pm
by Rob McCarthy
Hi Peter,

Have you looked at the "Tic-Tac-Toe Script Example" scenario shipped in the SDK? This is a good example on using scenario variables.

Regards,
Rob McCarthy

Re: Set Scenario Variable Action - not working

Posted: Thu Apr 05, 2018 4:01 pm
by kesmarkip
Hi Rob,

I`ll check it out, thank you!
regards
Peter